You cannot place a new order from your country. United States

Svi članci>Što čaj govori o Vašoj osobnosti?

Što čaj govori o Vašoj osobnosti?

Što čaj govori o Vašoj osobnosti?

Što čaj govori o Vašoj osobnosti?

Možemo li prema omiljenoj šalici čaja procijeniti tko je kakva osoba?

Zabavite se i pročitajte kakvu poruku o Vama šalje Vaš omiljeni čaj.

  • English breakfast crni čaj

Ljubitelji ovog crnog klasika osobe su koje trebaju nešto da ih brzo razbudi ujutro, imaju pretrpan raspored i užurbani način života ili karijeru punu ciljeva, rokova i obaveza. Njihova ljubav prema jednostavnom osnovnom čaju ukazuje na to da su praktični, čvrsto stoje na zemlji sigurni u sebe. Također imaju i razvijen smisao za humor. Nije im teško zasukati rukave i posao obaviti na vrijeme. Nerijetko preuzimaju ulogu vođe, jasno izražavajući svoje mišljenje. Odane su i privržene osobe. Od životinja najviše im odgovara pas. Vole pustolovne i akcijske filmove, iako su emotivne osobe koje ne skrivaju svoje suze.

  • Zeleni čaj

Poklonici ovoga čaja nerijetko su moderne osobe sklone umjetnosti, trendovima i zdravom načinu života. Vole brendirane proizvode, privlače ih noviteti u izlozima, dizajnerski komadi i muzeji. Ponosni su na svoj dobar ukus. Ne prihvaćaju olako promjene. Drže do svojih uvjerenja koja uključuju i zdrav, aktivan stil života. Od filmova mogli bi im se sviđati trileri i drame.

  • Rooibos

Jaka crvena boja čaja mogla bi se svidjeti osobama koje su strastvene i emocionalne. Boriti će se za sebe i svoje mišljenje iako možda nisu u pravu i bez obzira na posljedice. Osobe su pune entuzijazma i neiscrpne energije, netko tko pozdravlja dan u očekivanju beskrajnih mogućnosti. Mogu biti zahtjevni, ali samo u obrani svojih visokih etičkih standarda ili zauzimajući se za prava drugih. Borci su za pravdu, žive punim plućima. Najvjerojatnije ih privlače glazbeni festivali, partijanje i plaže. Dobro se osjećaju kao volonteri i kada mogu biti od pomoći drugima.

  • Earl Grey

Earl Grey old school, klasik među klasicima, prikazuje elegantnu osobu punu šarma. Pomalo čudnog smisla za humor kojim nerijetko ostaju neshvaćeni pa čak i povrijede drugu osobu. Hladni i rezervirani, oprezni kod dijeljenja osjećaja i komplimenata. Često imaju svoje posebne specijalne setove za čaj, omiljenu šalicu i čajnik. Vole putopise, dokumentarne emisije, klasične sportove i putovanja. Najvjerojatnije imaju i bogatu zbirku knjiga koju redovito nadopunjavaju.

  • Kamilica (biljni čaj)

Nježne, osjećajne osobe koje vole miran i skladan život. Brižno planiraju svaki dan kako bi izvukli maksimum sa što manje stresa. Bilježe zadatke, vode dnevnik i brinu se o tome da svaki dan nađu vremena za sebe, osiguraju si trenutke opuštanja. Smireni su, tihi i ulijevaju povjerenje. Osobe su koje pozivaju na razgovor kada će vam vrlo rado dodijeliti i pokoji mudar savjet. Odgovaraju im joga ili pilates i mirisne svijeće.

  • Voćni čaj (šumsko voće, brusnica)

Osobe koje obožavaju čaj od bobičastog voća najčešće su tople prijateljske osobe koje vole dijeliti. Obiteljske vrijednosti su im vrlo važne. Uživaju u pijuckanju čaja tokom cijelog dana i vrlo vjerojatno će god svakog gutljaja potpuno uživati zatvorenih očiju. Senzibilne su i odane osobe. Uživaju u obiteljskim okupljanjima, odgovaraju im romantični filmovi i serije, a od životinja mačke.

  • Voćni čaj (egzotično voće)

Za njih je svaki dan izazov i pitaju se "zašto ne?". Društvene, otvorene osobe, zabavljači u društvu, s jakim smislom za humor. Planiranje i strategija je za njih nepoznat pojam. Spontani su i uživaju u svakom trenutku. Vrlo često ih se ne shvaća ozbiljno jer ostavljaju dojam bezbrižne osobe. Odgovara im boravak na plaži, SPA centri, trgovački centri i zabavne emisije.

  • Pepermint (menta)

Čaj od mente najčešće obožavaju osobe koje su proaktivne, s jasnim ciljevima, minimalisti i perfekcionisti. Organizirani su, ne vole nered i neorganiziranost. Vole rad i ne bježe od njega, a miris peperminta pomaže im očuvati smirenost bez nepotrebnog stresa i pritiska. Izvana ostavljaju dojam smirene i hladnokrvne osobe, međutim ustrajni su u ostvarivanju svojih zacrtanih ciljeva. Uživati će u wellness centrima, finom obroku ili na party domjenku.

Tagovi: čaj osobnost

Odgovori na ovaj komentar