You cannot place a new order from your country. United States

Svi članci

Bijeli čaj

Bran ručno, samo nekoliko dana tokom najoptimalnijih dana u proljeće, bijeli čaj sadrži mlade listove, najrjeđi je i najmanje obrađen od svih vrsta čaja. Bijeli čajevi spadaju u kategoriju najcjenjenijih čajeva i ne čini se da bi tu poziciju mogli izgubiti, upravo zbog brojnih znanstvenih istraživanja o njihovom blagotvornom djelovanju na ljudski organizam.
Pročitaj više

Tipovi čaja

Postoje tisuće različitih vrsta čajeva, svaka sa svojim izgledom, okusom i aromom. Da pojednostavimo, pravi čajevi (oni koji su dobiveni od biljke čajevac ili Camellia sinensis, u odnosu na biljne čajeve koji dolaze od drugih biljaka) mogu se svrstati u četiri glavne kategorije: bijeli, zeleni, oolong i crni. Ove kategorije odnose se na stupanj i količinu oksidacije čajnih listića.
Pročitaj više

Kašalj, uzrok i liječenje

Kašalj je akcija koju tijelo poduzima kako bi se riješilo supstancija koje nadražuju dišne puteve koima zrak iz nosa i usta dolazi do pluća. Javlja se kad se posebne stanice smještene uzduž dišnih puteva nadraže i pokrenu slijed reakcije, te se, zrak iz pluća pod visokim pritiskom istiskuje van. Takva reakcija može biti voljna ali i nesvjesna reakcija organizma.
Pročitaj više
Prikazuje se 1 to 5 of 14 (1 Stranice)