You cannot place a new order from your country. United States

Ponuda čajeva>Winter tea

Winter tea Povećaj

Winter tea

Rinfuza

Biljni čaj sa "zimskim" začinima kao što su narančina korica, zvjezdasti anis i cimet, mirisan po karamelama, naru i brusnici.

Raspoloživo

Društvene mreže

Informacije

Sastavjabuka komadići, narančina korica, hibiskus, kupina list, bademi, mrkva, zvjezdasti anis, cimet komadić, lipa, brusnica, nar, latice ruže. Napomena: mogući alergen BADEMI!
Temperatura vode100 C
Doziranje2 čajne žličice na 250 ml vode
Namakanje5-10 minuta, procijediti
KofeinNe sadrži kofein
PakiranjeOdaberite gramažu
PorijekloEU
Rok trajanjaOznačen na ambalaži
LOTOznačen na ambalaži
Stavlja na tržišteAccedo d.o.o., Braće Vidović 22, 42000 Varaždin
DostavaHrvatska pošta
Plaćanje pouzećemPlaćanje prilikom preuzimanja pošiljke. Trošak dostave 25,00 kn. Za narudžbe iznad 200,00 kn dostava je besplatna
Plaćanje uplata na račun, net bankingPlaćanje putem net bankinga, uplatom na račun prema podacima koje dobijete na e-mail. Trošak dostave 20,00 kn. Za narudžbe iznad 200,00 kn dostava je besplatna.

Komentari

stupanj 
27-09-2017

Vauuuu!

Dobila sam čaj na jednom seminaru i jako me se dojmio. Nakon što sam otvorila vrećicu ostala sam oduševljena izgledom, i divnim aromama, ma sve super, super! Dosta je sve krupno tako da zvijezdu anisa i komad cimet štapića stavim posebno u šalicu na kraju. Čista petica!

  Napišite svoj ​​osvrt !

  Napiši osvrt

  Winter tea

  Winter tea

  Biljni čaj sa "zimskim" začinima kao što su narančina korica, zvjezdasti anis i cimet, mirisan po karamelama, naru i brusnici.

  Napiši osvrt

  Broj ostalih proizvoda u kategoriji: 30