You cannot place a new order from your country. United States

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Koje podatke prikupljamo i zašto

Za registraciju korisničkog računa i online kupovinu potrebni su nam slijedeći podaci:

       - Ime i prezime kako bismo Vas identificirali kao kupca

       - Adresa za dostavu i slanje računa kako bi mogli isporučiti proizvode
       - E-mail adresa (adresa elektroničke pošte) putem koje dobivate potvrdu o narudžbi i obavijest o statusu narudžbe
       - Kontakt telefon/mobitel na koji Vas možemo dobiti ukoliko je potrebno dogovoriti isporuku ili je došlo do problema prilikom naručivanja proizvoda
       - OIB i naziv pravnog subjekta ukoliko je potrebno izdati R-1 račun

Osim ovih podataka koji su obavezni kako bismo Vam mogli isporučiti proizvode i izdati račun, moguće je, ako želite proslijediti nam i podatke kao što su:
       - Titula (gospodin, gospođa, gospođica radi personalizacije komunikacije)

       - Datum rođenja kako bismo Vas povremeno nagradili dodatnim popustom ili gratis proizvodom.

Napominjemo da su ova dva podatka proizvoljna i nisu obavezna da biste izvršili registraciju i kupovinu na web shopu čajevi.hr. Navedene podatke ne proslijeđujemo drugim stranama i možete ih u svakom trenutku izbrisati ili zatražiti od nas da to učinimo.

Svi Vaši korisnički, osobni podaci dostupni su Vam na uvid u Vašem korisničkom računu na web shopu, a pristup podacima imate samo Vi i mi kao pružatelj usluge. Podatke neophodne za isporuku naručenih proizvoda isporučujemo i našem distribucijskom partneru s kojim imamo ugovorni odnos i koji također poštuje EU direktivu o zaštiti privatnosti.

Obvezujemo se štititi osobne podatke kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezujemo da osobni podaci neće ni na koji način biti ustupljeni trećim osobama bez pristanka kupca (osim podataka koji su nužni distribucijskom partneru za isporuku naručenih proizvoda).

Uvid u Vaše korisničke podatke i izmjena istih

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Svoje korisničke podatke s web shopa čajevi.hr možete u svakom trenutku provjeriti, nadopuniti ili se pozvati na „pravo zaborava“ i zatražiti brisanje iz našeg sustava.

U koliko želite iskoristiti svoje "pravo na zaborav", pošaljite nam email na info@cajevi.hr  i mi ćemo se pobrinuti da Vaše osobne podatke najbrže moguće izbrišemo iz našeg sustava i da ih više ne koristimo u našim procesima obrade podataka, uz napomenu da ne možemo obrisati podatke s već izdanih računa koji su arhivirani na našem serveru i u bazi računovodstva.

Svoje korisničke podatke i cijelu povijest naručivanja proizvoda možete u svakom trenutku pregledati i preuzeti u obliku .pdf i .csv datoteke.  Preuzmi podatke

Prijava na newsletter

Za prijavu na newsletter potrebno je navesti Vašu e-mail adresu na  koju želite primati naše obavijesti o novim proizvodima, akcijskim popustima i zanimljivosti putem članaka tematski vezanih uz asortiman našeg web shopa.

Ukoliko želite primati naš newsletter, možete se prijaviti putem newsletter obrasca ili potvrditi  opciju prijave prilikom registracije korisničkog računa.
U bilo kojem trenutku možete odabrati opciju "odjava" (unsubscribe) ako više ne želite primati naš newsletter.

Prilikom slanja newslettera uvijek ćemo Vam pružiti i opciju odjave s liste primatelja.

Korištenje kolačića (cookies)

Web stranice www.cajevi.hr koriste kolačiće (tzv. cookies) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke s određenim podacima korisnika. 

Zašto dozvoliti upotrebu kolačića?
       
       - radi pružanja boljeg korisničkog iskustva;

       - za praćenje i analizu korištenja i posjećenosti naših web-mjesta;
       - za ispravan rad stranica (u slučajevima kada je to neophodno).

Ne prihvaćanjem kolačića, moguće je da se određene značajke web shopa čajevi.hr neće prikazivati ili neće ispravno raditi. To će korisniku ograničiti mogućnosti koje mu pruža web shop čajevi.hr te bi moglo utjecati na dizajn i ukupno korisničko iskustvo.

U Vašim internet preglednicima možete brisati kolačiće i upravljati općim postavkama spremanja kolačića. Većina web preglednika omogućava potpunu zabranu kolačića ili zabranu kolačića trećih strana. Ako u Vašem pregledniku zabranite sve kolačiće, mnoge stranice koje posjetite na internetu neće adekvatno funkcionirati pa tako ni naše.

Ostalo

Korištenjem web shopa www.cajevi.hr smatra se da je korisnik u svakom trenutku upoznat s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.