You cannot place a new order from your country. United States

Tvrtka Accedo d.o.o. uvoznik je i distributer visokokvalitetnih čajeva iz cijeloga svijeta.
U ponudi imamo originalne čajeve u listićima, svjetski priznatih plantažera i proizvođača čajeva diljem svijeta.
Vrlo važni partneri su nam i njemačke tvrtke s dugogodišnjom tradicijom poslovanja.
Ovdje smo kako bi vam pružili mogućnost uživanja u čajevima posebnih okusa, mirisa i boja, približili vam svjetski poznate regije u kojima se već stoljećima uzgaja čaj.
Poželite li afrički rooibos, indijski Assam ili Darjeeling, okusiti nepalski čaj ili Ceylon, miris jasmina, voćne aromatične kreacije ili jednostavnu zelenu Senchu, na pravom ste mjestu.
U maloprodaji preko internet trgovine www.cajevi.hr nudimo preko 130 vrsta čajeva, dok u veleprodajnoj ponudi možete pronaći preko 2.000 dobavljivih artikala.
Tvrtka je registrirana kao subjekt u poslovanju s hranom pri nadležnom Ministarstvu zdravlja, a čajevi koje imamo u ponudi prolaze analize i kontrolu sastava kako bi ste i Vi i mi bili sigurni u kvalitetu i ispravnost proizvoda.
Poslovni partneri
Uvoznici smo i distributeri čajeva i opreme za ugostiteljske, wellness objekte, te trgovine koje žele obogatiti i proširiti ponudu kvalitetnim čajevima koje će njihovi kupci znati prepoznati i cijeniti.
Ukoliko posjedujete adekvatan trgovački prostor u bilo kojem gradu Lijepe naše i imate želju posvetiti se aromatičnom i zanimljivom svijetu čajeva, javite nam se za detalje o suradnji.
Za dodatne informacije o poslovnoj suradnji molimo da nam se javite na e-mail: info@cajevi.hr ili na telefon 097/6996-212.
Informacije o trgovini:
Accedo d.o.o.
OIB 83472137724
Temeljni kapital u iznosu od 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti
Sjedište tvrtke: Braće Vidović 22, 42000 Varaždin
Skladište: Varaždinska ul., Odvojak III/6, Jalkovec, Varaždin
Ured: Balokovićeva 13, 10020 Zagreb
Telefon: 097/6996-212
E-mail: info@cajevi.hr
Radno vrijeme podrške pon-pet 9-16h